top of page

Våre løsninger sparer kostnader og

miljø

TJENESTER

Bergingsoperasjoner

Nordic Salvage utfører avanserte bergingsoperasjoner. Våre dyktige medarbeidere jobber selvstendig, og sammen med med vårt store partnernettverk for å tilby en trygg, effektiv og miljøvennlig berging.

Beredskap

Nordic Salvage er klare 24/7 til å mobilisere vårt utstyr. Sammen med våre partnere er vi alltid i nærheten når et fartøy er i nød.

Vrakfjerning

Nordic Salvage sine erfarne arbeidere finner gode løsninger på enhver vrakfjerning. Vi har et vidt spekter av utstyr i selskapet, i søsterselskap og hos våre partnere.Våre løsninger er skreddersydd ditt prosjekt. Det betyr redusert risiko, tidsbruk og kostnader.

Vi har utstyr for brannslukking, dykking, pumper, og løfteutstyr med mer klar for umiddelbar bruk.

20181027_163227.jpg

Miljøhensyn

Ved å berge skip og heve vrak, har Nordic Salvage hindret olje, kemikalier, søppel og vrakrester i å slippe ut i havet. Et vrak inneholder ofte mengder forurensende stoffer som representerer en stor fare for det marine miljø. Miljø er alltid i fokus hos Nordic Salvage, og vi jobber for å hindre utslipp.

Care-taking

Nordic Salvage tilbyr care-taking avtaler. Med en caretaking avtale på din havarist, trenger du ikke å bekymre deg for potensiell fare for at fartøyet ditt skal bli mer skadet eller gjøre skade i tiden før bergingen starter.

Skjermbilde 2020-12-19 kl. 20.15.39.png
Hugging

Nordic salvage samarbeider med ledende gjennvinningsstasjoner for å sikre at så mye som mulig av opphuggede objekter blir resirkulert. Vi utfører hugging av alle objekter av betong, stål og tre med mer.

20181117_083852.jpg
Tauing

Nordic Salvage utfører alle typer taueoppdrag. Vi bruker egne og våre partneres fartøyer for å sikre en trygg og forutsigbar taueoperasjon. 

SERVICES
20181027_163227.jpg

OM OSS

Nordic Salvage ble grunnlagt i 2019 av Lars Lønning, og har uført vellykkede bergingsoperasjoner. Vi har vist oss som en foretrukken aktør i bergingsoperasjoner, tauing og hugging.

Nordic Salvage har et mål om å vere ledende i bergingsoperasjoner nasjonalt og internasjonalt. Vi utfører både komplette bergingsoperasjoner samt assisterer i andres operasjoner.

Grunnleggeren vår, Lars, tar med seg årevis med erfaring med berging, hugging og tauing fra søsterselskaper i B-M invest.

DSC_0050.JPG
ABOUT
PROJECTS

HØYDEPUNKTER

CONTACT

KONTAKT

Spør oss

For spørsmål vennligst ring vår 24-timers telefon:

+47 909 15 854

Eller fyll in skjemaet under

Takk for at du kontakter oss!

Adresse

Andalsvegen 129

5443 Bømlo, Bømlo

lars@bomlomaskin.no

Tel: 909 15 854

Partnerskap

Nordic Salvage ønsker alltid å utvide vårt nettverk av lokale, nasjonale og internasjonale partnere. Kontakt oss via post eller telefon.

Få et tilbud: +47 909 15 854
En del av B-M INVEST AS
bottom of page